PENGACARA dan pelakon, Neelofa mengakui kesal dengan tindakan segelintir pihak yang berkongsi gambar wajah anaknya, Muhammad Bilal Muhammad Harris di laman sosial tanpa kebenaran.

Katanya, tindakan seumpama itu dilihat tidak menghormati pendiriannya yang selama ini enggan berkongsi secara terbuka menerusi platform tersebut.

“Saya sebenarnya saya enggan ulas mengenai perkara ini, saya dah penat nak kongsikan, sebab banyak sangat cerita mengenai Bilal.

“Cuma itulah, saya akan bawa keluar anak saya seperti anak orang lain, tapi apabila ada pihak nampak saya dengan Bilal, saya minta jangan dedahkan di media sosial.

“Saya sebagai ibu memang berasa berkecil hati dengan sikap mana-mana pihak yang mendedahkanya terus di media sosial tanpa kebenaran,” katanya kepada Astro AWANI.

Neelofa atau nama sebenar, Noor Neelofa Mohd Noor berjanji, dia akan mendedahkan wajah anaknya apabila tiba masa yang sesuai.

“Apa yang saya boleh nasihatkan ialah, selepas ini kalau ada pihak nampak saya dengan Bilal, jangan kongsi di media sosial.

“Hormati privasi dan keputusan saya sekeluarga atas kehendak kami,” ujarnya.

Sebelum ini, Neelofa mendedahkan Bilal sepatutnya dilahirkan pada 10 Februari yang bersamaan dengan tarikh lahirnya.

Namun, beliau dan suami, Muhammad Harris Ismail tidak pernah mendedahkan tarikh sebenar bila anak sulung mereka dilahirkan.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here